Ο Κύπος της Εδέμ είναι μια δυναμική εταιρεία με προηγμένο και άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής που καταλαμβάνει δεσπόζουσα θέση στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία με την αξιοποίηση των καινούργιων εγκαταστάσεων, προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση με διανομή άριστης ποιότητας προϊόντων σε κάθε φρουταγορά, λαχαναγορά, υπεραγορά και ξενοδοχειακή μονάδα. Με την υψηλή γνώση και εμπειρία που διαθέτει ο Ο Κύπος της Εδέμ και την προσήλωση στην άριστη ποιότητα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών της στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Οι εισαγωγές ανέρχονται στους 6,000 τόνους τον χρόνο και η διανομή προϊόντων στους 25,000 τόνους.

Ο Κύπος της Εδέμ διαθέτει ένα εντυπωσιακό στόλο οχημάτων με ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης, που πληρούν όλους τους υγειονομικούς ελέγχους καταλληλότητας. Διανέμει νυχθημερόν σε όλη την ελεύθερη Κύπρο όλων των ειδών τα φρούτα και λαχανικά, εισαγόμενα και κυπριακά, με σχολαστικό έλεγχο της ποιότητας, με σύγχρονες μεθόδους σε εξειδικευμένα εργαστήρια.

Ο Κύπος της Εδέμ διαθέτει αποθήκες και σημεία πωλήσεως, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρεία με την αξιοποίηση των καινούργιων εγκαταστάσεων, είναι σε θέση -και το κάνει- να προσφέρει ικανοποιητικές τιμές στους παραγωγούς και άψογη εξυπηρέτηση με διανομή άριστης ποιότητας προϊόντων σε κάθε φρουταγορά, λαχαναγορά, υπεραγορά και ξενοδοχειακή μονάδα.

Αριθμος επικοινωνιας

Καλέστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες:

+357 26600980 , +357 26270905

© 2018   Edem Garden.
All rights reserved.
Designed & Developed by Enigma Web Solutions Operated by Enigma